Sopar
Creative

...... the Focus is You!

Als je absoluut geen kopzorgen wilt , dan is Sopar Creative dé partner voor jou. Visagiste Anja Sopar brengt het beste in je boven. Dat bedoelen we letterlijk en figuurlijk.Met ruim achttien dienstjaren bij het NOB heeft Anja een flinke staat van dienst opgebouwd. Ze verzorgde visagie én kapwerk voor tal van programma’s en producties. En dat zijn er echt te veel om op te noemen. Talloze presentatoren, gasten, artiesten en andere prominenten nam zij onder (haar vaardige) handen. Anja stond aan de wieg van de nog altijd populaire metamorfose-programma’s, dus ook voor een actuele make-over ben je bij haar aan het juiste adres.

Combineer de producten van de Calmare Cosmetics lijn voor het natte, droge en finish stadium om een eindeloze hoeveelheid expressieve looks te creëeren die het beste in je naar buiten brengen.

Ontdek ultieme haarverzorging met al je zintuigen, tot leven gebracht met het Calmare Cosmetics verzorgingsprogramma, om te beschermen en te versterken. .

.

Bij Sopar Creative is Anja Sopar te boeken voor de meest uiteenlopende projecten: visagie, grime en/of kapwerk (ook het verwerken van haarstukken is haar niet vreemd) voor televisie, film en fotografie. Ben je op zoek naar een eigen stijl? Anja adviseert ook op het gebied van styling en ze kan de styling verzorgen bij producties. Kijk dus niet verder als je een allround professional zoekt.

THE COLOR
 SPECIALIST

aaaaaaaaaaaaiii